Butik

18 resultat

  • Sort by
    ...
  • Röding vildfångad 370 kr

    Fjällrödingen är vildfångad och kommer från några av Sveriges renaste och vackraste fjällvatten i området runt Sarek.

    Rödingen levereras fryst, urtagen och vakumförpackad. Den har inte i något skede varit odlad. Fiskas småskaligt av samebyarna i norra lapplandsfällen. Rödingen visar upp fascinerade variation i teckning och färg.

    Drottningen av all ädelfisk! Vikten varierar från ca 0,8-1,3 kg.

    Slut i lager

  • Öring vildfångad
    330 kr/kg
    330 kr

     

    Fjällöring (Salmo Trutta) är vildfångad i sjöar i närheten av Sarek.

    Öringen levereras fryst, urtagen och vakumförpackad som på bilden.

    Vildfångad öring påminner om sin släkting lax men eftersom den här fisken är vlldfangad är den magrare i köttet. Har i inget skede varit odlad.

    Öringen kommer från några av Sveriges finaste alpina vatten och håller mycket hög kvalité. Ca 1 kg.

  • Renskav original
    205 kr
    205 kr

     

    Renskav av hög kvalité från Norrbotten. Inget tillsatt vatten. Gott och lättlagat. 400 g per förpackning.

  • Renytterfilé 975 kr/kg 450 kr

    En Renytterfilé vägen ofta mellan 400-500g. När ni beställer 1 st Renytterfilé hos oss beräknas priset utifrån en vikt på ca 450g.

  • Suovas skav
    220 kr
    220 kr

     

    Genom att Suovas är lättrökt och saltad kräver den vare sig salt eller kryddor vid stekning. Delikat och snabblagat. Passar utmärkt med såväl mandelpotatis som pasta eller i pitabröd.

    Suovas är en nord- och lulesamisk term för rökning av renkött. 400 g per förpackning.

  • Renfärs 500g 165 kr 165 kr

     

    Renfärs har en karaktäristisk viltsmak. Smakar mer vilt än exempelvis älgfärs. Gott att göra Renfärs köttbullar eller biffar av etc. Vill man mildra viltsmaken kan man med fördel blanda i 1/3  köttfärs på nöt eller gris.

  • Renstek 670 kr/kg 470 kr

     

    Renstek är mycket mört och gott. Om ni gillar Älgstek så prova Renstek nästa gång. Ca 700 g.

  • Suovas på Renstek ca 500g
    799 kr/kg
    319 kr

     

    Suovas på Renstek är en riktig favorit för många Norrlänningar. Ett måste att ta med på skoterutflykt i april säger de. Som tur är behövs ingen skoter för att älska Souvas. Skär i tunna skivor 2-3mm skek snabbt i stekpannan eller mourikkan. Otroligt gott! Ca 500 g per förpakning.

  • Renentrecotê
    649 kr/kg
    649 kr

     

    Renentrecotê är ett smakrikare och billigare alternativ till Renfilé. Går utmärkt att steka eller grilla. Tänk bara på att Ren är ett magrare alternativ än nöt och blir därför allra bäst om det inte genomsteks. 0,6-1 kg

  • Renentrecôte skivad 649 kr/kg 455 kr

     

    Skivad Rentrecôte. Ca 600g 4-5 skivor per förpackning.  Mycket god att grilla eller steka. Se även Renentrecôte på bit.

  • Renkotletter ca 550g 675 kr/kg 370 kr

     

    Renkottlett med ytterfilé är riktigt god att grilla eller steka. Storleken på kotletten påminner om en lammkotlett. Ni kommer att älska den här produkten!

  • Renkalvinnanlår ca 500g 425 kr/st 425 kr

    Renkalvinnanlår är underbart gott.  Enligt vissa, en lika fin detalj som Reninnerfilé.

    God att ugnsteka eller grilla. Sorterar prismässigt in mellan Reninnerfilé och Renstek.

  • Renkalvsadel 650 kr/kg 1,590 kr

     

    Renkalvsadel 2-2,5 kg med inner- och ytterfiléer. Om du vill imponera på dina gäster! Renkalvsadel är festmåltid, både till smak och presentation. Underbar att ungssteka. Levereras fryst.

  • Reninnerfilé
    975 kr/kg
    245 kr975 kr

     

    Reninnerfilé är den möraste och högst ansedda detaljen på Renen. Mycket mört och gott! Köttet är vakumförpackat och fryst. En innerfilé väger ca 200-300 g.

  • Torkat Renkött
    165 kr/hg
    248 kr413 kr

     

    Sveriges kanske godaste Torkade renkött. Proteinrikt och lätt att bära om man är på utflykt. Perfekt som TV snacks. Skär i tunna skivor och ät som det är. Tugga länge och njut!

  • Torkad Renbog
    119 kr/hg
    715 kr1,430 kr

     

    Lufttorkad och lättrökt. Det gamla klassiska sättet att äta renkött. Torkad Renbog ätes i tunna skivor som den är. Älskar du torkat renkött kommer du även att älska den här varan. Eftersom Torkad Renbog innehåller ben, är kilopriset lägre än för klassiskt Torkat Renkött. Ta fram kniven, karva loss en bit och njut!

     

  • Gravat Reninnanlår
    150 kr/hg
    300 kr450 kr

    Sjaunjagravat Reninnanlår är så mört att det smälter i munnen. Är sagolikt gott. Ätes med fördel på hårt tunnbröd. Som förätt eller apertifs. Gott till öl eller bubbel.

     

Stäng Min kundvagn
Stäng Favorit
Close Recently Viewed
Stäng
Stäng
Kategorier