Butik

 • Sort by
 • RÖDING färsk från Lapplands renaste vatten 370 kr

  Upptäck den Bästa Rödingen – Vildfångad i Lapplands Renaste Vatten

  Vår Röding, noggrant utvald från de kallaste och renaste vattendragen i Lappland, Sverige, erbjuder en exceptionell smakupplevelse. Denna Röding, känd som ”Drottningen av all ädelfisk”, levereras fryst, urtagen och vakuumförpackad. Vikten på våra rödingar varierar från ca 0,7 till 1,2 kg, vilket gör varje  unik både i teckning och färg.

  **Ärligt och Rättvist Prissatt**
  På Vildfångat tror vi på ärlighet och transparens när det gäller prissättning. Till skillnad från vissa leverantörer som kan höja sina priser för att sedan erbjuda vad som ser ut som stora rabatter, är vårt pris på 370 SEK/kg för Röding alltid ärligt och reflekterar de faktiska kostnaderna för hållbart fiske och kvalitetsförädling. Vi lovar att du får vad du betalar för – premium Röding utan påhittade rabatter.

  **Stöd Till Hållbarhet och Tradition**
  Genom att köpa vår Röding stödjer du inte bara hållbara fångstmetoder som bevarar den naturliga miljön, utan också de samiska samhällenas traditionella livsstil. Vår hållbara fiskepraxis garanterar att varje Röding fångas på ett ansvarsfullt sätt, vilket bidrar till en etisk matkonsumtion.

 • Öring vildfångad
  330 kr/kg
  330 kr

   

  Fjällöring (Salmo Trutta) är vildfångad i sjöar i närheten av Sarek.

  Öringen levereras fryst, urtagen och vakumförpackad som på bilden.

  Vildfångad öring påminner om sin släkting lax men eftersom den här fisken är vlldfangad är den magrare i köttet. Har i inget skede varit odlad.

  Öringen kommer från några av Sveriges finaste alpina vatten och håller mycket hög kvalité. Ca 1 kg.

 • Renskav original
  205 kr
  205 kr

   

  Renskav av hög kvalité från Norrbotten. Inget tillsatt vatten. Gott och lättlagat. 400 g per förpackning.

 • Renytterfilé 975 kr/kg 450 kr

  En Renytterfilé vägen ofta mellan 400-500g. När ni beställer 1 st Renytterfilé hos oss beräknas priset utifrån en vikt på ca 450g.

 • Suovas skav
  220 kr
  220 kr

   

  Genom att Suovas är lättrökt och saltad kräver den vare sig salt eller kryddor vid stekning. Delikat och snabblagat. Passar utmärkt med såväl mandelpotatis som pasta eller i pitabröd.

  Suovas är en nord- och lulesamisk term för rökning av renkött. 400 g per förpackning.

 • Renfärs 500g 165 kr 165 kr

   

  Renfärs har en karaktäristisk viltsmak. Smakar mer vilt än exempelvis älgfärs. Gott att göra Renfärs köttbullar eller biffar av etc. Vill man mildra viltsmaken kan man med fördel blanda i 1/3  köttfärs på nöt eller gris.

 • Renstek 670 kr/kg 470 kr

   

  Renstek är mycket mört och gott. Om ni gillar Älgstek så prova Renstek nästa gång. Ca 700 g.

 • Suovas på Renstek ca 500g
  799 kr/kg
  319 kr

   

  Suovas på Renstek är en riktig favorit för många Norrlänningar. Ett måste att ta med på skoterutflykt i april säger de. Som tur är behövs ingen skoter för att älska Souvas. Skär i tunna skivor 2-3mm skek snabbt i stekpannan eller mourikkan. Otroligt gott! Ca 500 g per förpakning.

 • Renentrecotê
  649 kr/kg
  649 kr

   

  Renentrecotê är ett smakrikare och billigare alternativ till Renfilé. Går utmärkt att steka eller grilla. Tänk bara på att Ren är ett magrare alternativ än nöt och blir därför allra bäst om det inte genomsteks. 0,6-1 kg

 • Renentrecôte skivad 649 kr/kg 455 kr

   

  Skivad Rentrecôte. Ca 600g 4-5 skivor per förpackning.  Mycket god att grilla eller steka. Se även Renentrecôte på bit.

 • Renkotletter ca 550g 675 kr/kg 370 kr

   

  Renkottlett med ytterfilé är riktigt god att grilla eller steka. Storleken på kotletten påminner om en lammkotlett. Ni kommer att älska den här produkten!

 • Renkalvinnanlår ca 500g 425 kr/st 425 kr

  Renkalvinnanlår är underbart gott.  Enligt vissa, en lika fin detalj som Reninnerfilé.

  God att ugnsteka eller grilla. Sorterar prismässigt in mellan Reninnerfilé och Renstek.

 • Renkalvsadel 650 kr/kg 1,590 kr

   

  Renkalvsadel 2-2,5 kg med inner- och ytterfiléer. Om du vill imponera på dina gäster! Renkalvsadel är festmåltid, både till smak och presentation. Underbar att ungssteka. Levereras fryst.

 • Reninnerfilé
  975 kr/kg
  245 kr975 kr

   

  Reninnerfilé är den möraste och högst ansedda detaljen på Renen. Mycket mört och gott! Köttet är vakumförpackat och fryst. En innerfilé väger ca 200-300 g.

 • Kalix Löjrom 75g från Guldhaven – En smak av svenska norrlandet Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 219 kr.

  Äkta Kalix Löjrom från Guldhaven. 75g gram motsvarar ungefär 4 matskedar.

 • Torkat Renkött
  165 kr/hg
  248 kr413 kr

   

  Sveriges kanske godaste Torkade renkött. Proteinrikt och lätt att bära om man är på utflykt. Perfekt som TV snacks. Skär i tunna skivor och ät som det är. Tugga länge och njut!

 • Torkad Renbog
  119 kr/hg
  715 kr1,430 kr

   

  Lufttorkad och lättrökt. Det gamla klassiska sättet att äta renkött. Torkad Renbog ätes i tunna skivor som den är. Älskar du torkat renkött kommer du även att älska den här varan. Eftersom Torkad Renbog innehåller ben, är kilopriset lägre än för klassiskt Torkat Renkött. Ta fram kniven, karva loss en bit och njut!

   

 • Gravat Reninnanlår
  150 kr/hg
  300 kr450 kr

  Sjaunjagravat Reninnanlår är så mört att det smälter i munnen. Är sagolikt gott. Ätes med fördel på hårt tunnbröd. Som förätt eller apertifs. Gott till öl eller bubbel.

   

Stäng Min kundvagn
Stäng Favorit
Close Recently Viewed
Stäng
Stäng
Kategorier